ابتكار مطرح كرد:

هیچ وقت از كتاب خواندن بی نیاز نیستیم

هیچ وقت از كتاب خواندن بی نیاز نیستیم كادو دونی: معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده اظهار داشت: مدیران نباید هیچگاه خویش را بی نیاز از كتاب خواندن و قصه گویی بدانند و موفق ترین مدیرها كسانی هستند كه در كودكیشان قصه گویی و گفتگو وجود دارد.



به گزارش كادو دونی به نقل از مهر، مراسم بزرگداشت روز كتاب و كتابخوانی و تجلیل از كتابداران كشور قبل از ظهر امروز پنج شنبه ۲۴ آبان ماه با حضور مسئولان نهاد كتابخانه های عمومی كل كشور و جمعی از مدیران دولت در مجموعه تالار وحدت برگزار گردید.
معصومه ابتكار معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده بعنوان نخستین سخنران این مراسم اظهار داشت: كتاب عمیقاً با فرهنگ ایرانی-اسلامی ما گره خورده است و قرآن كتاب دینی ما هم به خواندن و پژوهش دعوت می كند. یكی از مسائلی كه آموزه های دینی و ملی ما روی آن تاكید دارند، قصه گویی و كسب مهارت های زندگی است. امروز مسئله قصه گویی بعنوان یكی از مهارت های زندگی و مدیریتی مطرح است. چندی قبل بحثی دیدم در خصوص اینكه مدیران موفق، مدیران راهبردی و مدیران الهام بخش كتابخوان های خوبی هستند. همچنین قصه گوهای خوب.
وی اضافه كرد: پیوند دینی فرهنگی و ارتباط آن با مسائل روز ما در مدیریت جامعه و خانواده بسیار بسیار مبحث مهمی است و ما در سیاستگذاری هایمان به آن نیاز داریم. امروز هم از نظر اقتصادی و هم روانی كه رئیس جمهور از آنها با عنوان جنگ اقتصادی و جنگ روانی یاد كرده اند، مورد هجوم هستیم كه برای جنگ اقتصادی با تحریم ها روبروایم و نیازمندیم امنیت اقتصادی را برای مردم فراهم نماییم و در مورد جنگ روانی هم باید امنیت روانی مردم را تامین نماییم. یعنی اجازه دهیم كه مردم در این شرایط، زندگی بانشاطی داشته باشند. این بحث ها سیاست ها و رویكردهای كلان دولت می باشد كه مبحث كتاب و كتابخوانی در آنها اهمیت زیادی دارد.
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده افزود: اما می خواهم از زاویه خاصی به مبحث بحث اشاره كنم و آن مسئله خانواده است كه مربوط به ماموریت ویژه من در ریاست جمهوری است. ما از سال قبل طرحی را آغاز كردیم به اسم گفتگوی ملی خانواده كه هدف از آن این است كه صدمه هایی را كه به خانواده بعنوان مهمترین نهاد بشری وارد می گردد بررسی نماییم و در این بررسی به این نتیجه رسیده ایم كه كنار همه صدمه های اقتصادی و روانی یك اختلال مشترك وجود دارد. این اختلال، اختلال ارتباطی بین اعضای خانواده است. یعنی نهادی كه كاركرد اصلی اش حمایتی و الهام بخشی است. اما به خاطر این اختلال دارد كاركرد خویش را از دست می دهد.
ابتكار اظهار داشت: جالب است كه چاره این مسئله مهارت گفتگو است كه با كتابخوانی و قصه گویی ارتباط مستقیمی دارد. در این زمینه یك مطالعه بین المللی انجام و این نتیجه حاصل شده كه انسان هایی توانسته اند با مشكلات دست و پنجه نرم كرده و به موفقیت برسند كه خانواده هایی پر قصه و پرگفتگو داشته اند. یعنی در كودكیشان قصه گویی و گفتگو زیاد بوده است. این نشان داده است كه باید روی این قضیه سرمایه گذاری نماییم. چون اینها ریشه ها و باورهای فرهنگی ما است و جنبه های مهم تربیتی كه یا به آنها نپرداختیم و یا درست نپرداختیم، به صورت اشتباه از خانواده به مدرسه، از مدرسه به دانشگاه و از دانشگاه به سطح مدیریتی كشور می رسند.
وی اضافه كرد: ما هیچ وقت از كتاب خواندن، قصه گویی و شنیدن بی نیاز نیستیم. یعنی یك مدیر نباید فكر كند كه از این مولفه ها بی نیاز است. خوشحالم كه خیلی از كتابخوان های ما از خانم ها هستند و می خواهم تاكید كنم كه یكی از سیاست های ما در دولت دوازدهم حضور زنان در عرصه های مدیریتی كشور است. هم اكنون ۴۰ درصد از كارمندان دولت بانوان هستند و ۷۵ درصد از تولیدات صنایع دستی ایران توسط زنان ایجاد می شود. این اتفاق به لطف فضایی كه در كشور فراهم شده و به همت زن ایرانی شكل گرفته است. به لطف سیاست های دولت فعلی باید طی ۴ سال این دولت ۳۰ درصد مناصب دولت به خانم ها واگذار شود كه در این زمینه مرحله نخست گزارش ها را دریافت كرده ایم و تحرك خوبی در استانداری ها و فرمانداری ها رخ داده است.
ابتكار در انتها سخنانش اظهار داشت: ما در كشور نیازمند افق گشایی هستیم. بدخواهان ایران می خواهند امید را از جامعه و نسل جوان ما بگیرند. ازاین رو باید برای جوانان و آینده كشور افق روشنی ترسیم نماییم.

1397/08/24
23:06:46
5.0 / 5
4655
تگهای خبر: رمان , صنایع دستی , فرهنگ , كتاب
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۱ بعلاوه ۵
کادو

كادو دونی

فروش انواع کادو

kadodooni.ir - حقوق مادی و معنوی سایت كادو دونی محفوظ است