برگزیدگان كنگره شعر مقاومت عرضه شدند

برگزیدگان كنگره شعر مقاومت عرضه شدند به گزارش کادو دونی مراسم پایانی کنگره بین المللی «شعر مقاومت» با معرفی برگزیدگان برگزار گردید.


به گزارش کادو دونی به نقل از روابط عمومی مجمع شاعران «مقاومت»، حجت الاسلام امرودی، رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران در مراسم پایانی کنگره بین المللی شعر مقاومت که با حضور دختر ارشد شهید حاج قاسم سلیمانی و شاعران مقاومت از ایران و کشورهای منطقه در فرهنگسرای حاج قاسم سلیمانی برگزار شد، با بیان اینکه هیچ کس تصور نمی کرد این هایی که گنبد آهنین و پاتریوت و سامانه تاد دارند امروز را شاهد باشند، اظهار داشت: طرحشان این بود که یک صهیونیسم جهانی راه بیاندازند و شرکتهای مختلف و استعمار رسانه ای ایجاد کنند تا دنیا را تسخیر کنند.
او با بیان اینکه هولوکاست واقعی را در ۱۲ روز حمله صهیونیست ها به غزه شاهد بودیم، اظهار نمود: تخریب مدارس و بیمارستان ها یک روی سکه بود، روی دیگر سکه پیروزی و قوت و افتخار است. در حالیکه پایگاه شان نیل تا فرات بود، امروز پایگاه شان این ور دیوار و آن ور دیوار است و در درب خانواده خود هم امنیت ندارند و از زمان حملات فلسطینی ها به سرزمین های اشغالی میزان رجوع آنها به روانشناس افزایش پیدا کرده است، هرچند راه آنها خروج از سرزمینی است که متعلق به آنها نیست.
امرودی با تکیه بر اینکه امروز در ذهن دنیا شکست اسرائیل و پیروزی ملت فلسطین نقش بسته است، بیان نمود: امروز ۷۳ سال است که ملت فلسطین مقاوم می کند و در ۱۲ روز پوزه صهیونیست ها را در خاک مالید و کسانی که حرف از سازش زدند، باید توبه کنند.
رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران با بیان اینکه پیروزی در جبهه صهیونیسم هنر باقی است و شعر مقاومت یعنی پیروزی انتفاصه هنر در مقابل هنر صهیونیسم، اظهار داشت: باید در مقابل اقتصاد صهیونیسم یک کلونی بزرگ شکل بگیرد و این به معنای انتفاضه اقتصادی می باشد.
بر اساس این گزارش، حدود ۹۱۰ اثر از ۲۰ کشور جهان به دبیرخانه کنگره بین المللی شعر مقاومت رسیده بود که اشعار دریافتی در سه مرحله مورد ارزیابی قرار گرفت. در مرحله اول اشعار غیرمرتبط با مبحث فراخوان و هم آثاری که از ملزومات مقدماتی شعر خالی بود از گردونه رقابت کنار گذاشته شد.
اشعار در محله دوم بعد از کدگذاری و دسته بندی تخصصی در شاخه های شعر سنتی، شعر نو، شعر کودک و نوجوان و ترانه و سرود در اختیار داوران این مرحله قرار گرفت تا آثاری که غنای محتوایی و ارزش ادبی بیشتری دارند راهی مرحله نهایی داوری شوند.
در مرحله نهایی هم بعد از درج نمرات داوران برای هر اثر، جلسه جمع بندی تعیین آثار برگزیده در دو رده سنی زیر ۲۰ سال و بالای ۲۰ سال تشکیل شد و در این مراسم از برگزیدگان هر بخش تقدیر گردید.
دبیرخانه بخش فارسی کنگره بین المللی شعر قدس هم بعد از انتشار فراخوان، پذیرای آثار شاعران فارسی زبان در شاخه های مختلف ادبی بود.
نهایتا نتایج به شرح ذیل اعلام شد:
در کنگره بین المللی شعر قدس در بخش زبان فارسی و سطح اول بخش کلاسیک محمدمهدی خانمحمدی، حسن خسروی وقار، طیبه عباسی، علی اصغر شیری، آرش پورعلیزاده، علی حسنی و در سطح دو هم زهرا آراسته نیا، عباس احمدی، علی سلیمان، مرضیه فرمانی، فرزانه قربانی، عاطفه جوشقانیان، حسن پاکزاد، مینا بشیری گودرزی، رضا نیکوکار و نرگس سادات میرمحمدی برگزیده شدند.
همچنین برگزیدگان سطح دوم بخش شعر نو حمیدرضا فاضلی، مجتبی صفدری، هاشم کرونی و سیدابراهیم موسوی بودند.
در سطح اول شعر کودک و نوجوان
مسعود طاهری عضد انتخاب|شد و در سطح اول رده زیر ۲۰ سال محمدمتین کریمی (شعر سنتی) و محمدعلی غروی (شعر نو) و در سطح دو امیرحسین مهدی زاده (شعر سنتی) و ریحانه پاک نیا (یازده ساله، شعر نوجوان) انتخاب شدند.

منتخبان بخش انگلیسی این کنگره به ترتیب ماریا ویکتوریا از کشور اسپانیا، محمد امین کرخی از کشور عراق، احمدان یوسی از اندونزی، لائورا اُلایا از اسپانیا و نعیمه الرضوان از آمریکا بودند.
در بخش اردو هم به ترتیب فراست رضوی از کراچی پاکستان، عمر فرحت از کشمیر هند و عامر نوگانوی از امروهه هند توانستند حائز بالاترین رتبه شوند.
همچنین منتخبان بخش ترکی ابراهیم شاشما، ینب آلتن داق و مقید دمیر از کشور ترکیه بودند.
در بخش آذری هم زامیق کوثری، امیر رسولی از زنجان و اروجعلی شهودی حائز برترین رتبه های این کنگره شدند.
اصغر عظیمی مهر، رسول عظیمی مهر و کامران امیری هم توانستند بهترین رتبه ها را در بخش کردی به خود اختصاص دهند.
برگزیدگان شعر فارسی کنگره هم به ترتیب حسن خسروی وقار، محمدمهدی خانمحمدی، علی حسنی، طیبه عباسی، علی اصغر شیری و آرش پورعلیزاده بودند. در رده زیر ۲۰ سال هم محمدمتین کریمی و محمدعلی غروی حائز رتبه های برتر شدند.
همچنین مسعود طاهری عضد منتخب شعر کودک و نوجوان این کنگره بود و منتخبان بخش عربی هم به ترتیب مهدی صالح از فلسطین، صادق الشرفی از یمن و نزار عوده الکنانی از عراق بودند.



1400/03/05
11:30:04
5.0 / 5
959
تگهای خبر: انتشار , تخصص , رسانه , رمان
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۳
کادو

كادو دونی

فروش انواع کادو

kadodooni.ir - حقوق مادی و معنوی سایت كادو دونی محفوظ است