نشان واره جایزه ادبی الوند رونمایی گردید

نشان واره جایزه ادبی الوند رونمایی گردید كادو دونی: آیین رونمایی از نشان واره جایزه ادبی الوند كه اثری است از قباد شیوا، برگزار گردید.



به گزارش كادو دونی به نقل از مهر، حسن گوهرپور دبیر جایزه ادبی الوند در این مراسم كه در همدان برگزار شد، ضمن اشاره به اینكه قباد شیوا با عنایت به اینكه همدانی است از روی علاقه و تشویق گروه جوانی كه اداره جایزه را بر عهده دارد، این نشان واره را طراحی نموده است، اظهار داشت: بعد از گفتگوهای اولیه با حسین زندی درباره برگزاری جایزه ادبی الوند، به پیشنهاد وی مقرر شد كه برای نشان واره الوند از یك هنرمندان صاحب نام هم استانی بخواهیم كه این كار را انجام دهد؛ سرانجام استاد قباد شیوا انجام این كار را پذیرفت.
گوهرپور اضافه كرد: ما برای برگزاری جایزه به این امید هستیم كه بتوانیم به سهم خود بخشی از جامعه را با خواندن كتاب همراه كنیم؛ البته این وظیفه را گروه های مردم نهاد زیادی در دستور كار دارند؛ اما تلاش ما این است كه سهمی در این فرایند مهم داشته باشیم؛ ضمن اینكه همدانی های مقیم تهران كه در واقع بخشی از برگزار كنندگان این جایزه هستند در تلاش هستند كه كاری فرهنگی در استان خود داشته باشند؛ این همراهی در همدانی های مقیم استان هم دیده می گردد.
وی ضمن اشاره به اینكه همدان نیازمند این است كه به لحاظ جایگاه ادبی، خویش را در كشور بازآفرینی كند، اظهار داشت: همدان شخصیت های ادبی برجسته و شایسته ای دارد كه به صورت فردی در ادبیات ایران تاثیرات قابل توجهی داشته اند، اما در كمتر مواقعی شاهد جریانی فراگیر در كشور بوده ایم كه در همدان پایه ریزی و اجرا شده باشد.

این شاعر ادامه داد: ما از گروه های ادبی همدان؛ انجمن ها و خانه ادبیات همدان هم دعوت می نماییم كه در این مسیر همراه جایزه باشند. این جایزه به نام همدان است و همه در اعتبار فرهنگی آن سهیم خواهیم بود.
این منتقد ادبی با اشاره به اینكه برنامه ریزی این جایزه یك شبه نبوده است، تصریح كرد: ما در جلسات مختلف به این نتیجه رسیدیم كه در دو كمیته جداگانه این فعالیت را آغاز و برنامه ریزی نماییم.
دبیر جایزه ادبی الوند با تشریح كمیته ها و شكل گیری آن ها اضافه كرد: برای برگزاری جایزه، دو كمیته همدان و تهران برنامه ریزی و تدبیر شده است؛ فراتر از این دو كمیته هم یك اتاق فكر قرار گرفت كه برنامه ریزی و مدیریت جایزه بر عهده آن ها خواهد بود. این اتاق فكر به صورت سالیانه انتخاب خواهد شد و ممكن است بنابه شرایط اضافه یا كم شود.
گوهرپور با اشاره به اتاق فكر این دوره اظهار داشت: در این دوره از نسل پیشرو ادبیات همدان در دهه های هفتاد و اوایل هشتاد كه امروز در تهران ساكن هستند، بهرمند شده ایم، بر همین مبنا اتاق فكر این دوره آقایان مصطفی بصیری شاعر و روزنامه نگار، علیرضا بهرامی شاعر، مستندساز و روزنامه نگار و مهدی علیائی مقدم عضو هیئت علمی دانشكده ادبیات دانشگاه تهران هستند كه تصمیم گیرنده فرایند برگزاری جایزه از فراخوان تا اجرا خواهند بود.
وی با اشاره به اینكه جایزه ادبی الوند متعلق به بخش خصوصی است، توضیح داد: جایزه ادبی الوند، جایزه ای خصوصی است كه مقرر است هر سال و در ماه های میانی سال انشالله در همدان برگزار گردد. البته محل برگزاری جایزه در زمان برگزاری اعلام خواهد شد.
گوهرپور ضمن تاكید بر اینكه این جایزه به هیچ وجه منطقه ای یا استانی نخواهد بود و جایزه ای ملی است اظهار داشت: این جایزه به صورت ملی برگزار می شود و فعلاً در حوزه كتاب شعر است؛ فراخوان این جایزه در تیرماه منتشر و توسط دبیرخانه اعلام خواهد شد. سخنگوی این جایزه هم حسین زندی است.
این شاعر ضمن اشاره به اینكه ما منتقد شرایطی هستیم كه مدل «مركز – پیرامونی» را در اقتصاد، سیاست، فرهنگ و ورزش ترویج می كند، اظهار داشت: ممكن است در سیاست و اقتصاد نشود این مدل را به این راحتی ها از میدان خارج كرد؛ اما با وجود خرده فرهنگ های و فرهنگ های نشان دار و تاریخ داری كه در جای جای این سرزمین وجود دارد؛ دست كم در فرهنگ باید به گونه ای عمل نماییم كه تهران، اصل همه چیز نباشد. هر استان برای خودش یك پایتخت فرهنگی باشد.

1397/04/02
22:16:12
5.0 / 5
4978
تگهای خبر: ادبیات , جایزه , فرهنگ
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۴
کادو

كادو دونی

فروش انواع کادو

kadodooni.ir - حقوق مادی و معنوی سایت كادو دونی محفوظ است