تشکیل نزدیک به 18 هزار پرونده فرهنگی ایثار در کرمانشاه
به گزارش کادو دونی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کرمانشاه اظهار داشت: در ضمن 6 ماه گذشته ثبت تعداد 65 مورد تاریخ شفاهی والدین شهدا و جانبازان گرانقدر 70 درصد، تهیه 64 مورد ویژه نامه فرهنگی، اسکن 285 مورد پرونده فرهنگی و نیز تهیه 80 مورد مصاحبه همچون اقدامات خادمان شهدا در بنیاد کرمانشاه بوده است.
به گزارش کادو دونی به نقل از ایسنا، حجت الاسلام هادی عسگری در آستانه دهه مبارک فجر بیان کرد: با اهمیت ترین وظیفه بنیاد شهید و امورایثارگران تلاش در زمینه های فرهنگی جامعه خصوصاً انجام رسالت توسعه و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و نهادینه کردن آن در متن جامعه است.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کرمانشاه افزود: به همین دلیل بخش مهمی از فعالیت ها و اقدامات نهاد مقدس بنیاد حول این محور قرار گرفته و از این ره آورد به بسط و گسترش سبک و سیره شهدا بعنوان الگوهای بی نظیر زندگی آحاد مردم می پردازد. در ۶ ماهه سال جاری بیش از ۳۰۰ مراسم و یادواره توسط همکاران حوزه فرهنگی در ۱۴ شهرستان تابعه استان برگزار شده است.
حجت الاسلام عسگری اضافه کرد: در همین راستا تعداد ۱۷ هزار و ۷۳۹ مورد پرونده فرهنگی از شهدا، جانبازان و آزادگان عزیز در بنیاد کرمانشاه تکمیل شده که این مهم حکایت از عزم جدی خادمین شهدا در ثبت و ضبط آثار و خاطرات باارزش جامعه ایثارگری بعنوان سرمایه های گران سنگ نظام اسلامی دارد. به همین میزان نیز آثار مکتوب شامل وصیت نامه و زندگینامه از عزیزان ایثارگر تکمیل شده که این مهم می تواند گام بسیار مؤثری در جهت توسعه و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه محسوب شده و برای الگوگیری آیندگان خصوصاً نسل جوان این کشور آثاری معتبر و باارزش باشد.
ایشان سپس به مواردی دیگر از اقدامات و کارهای فرهنگی این حوزه اشاره نمود و اظهار داشت: در ضمن ۶ ماه گذشته ثبت تعداد ۶۵ مورد تاریخ شفاهی والدین شهدا و جانبازان گرانقدر ۷۰ درصد، تهیه ۶۴ مورد ویژه نامه فرهنگی، اسکن ۲۸۵ مورد پرونده فرهنگی و نیز تهیه ۸۰ مورد مصاحبه همچون اقدامات خادمان شهدا در بنیاد کرمانشاه بوده که امیدواریم این سری اقدامات نقش ویژه ای را در بسط و گسترش فرهنگ غنی ایثار و شهادت در جامعه و ادامه راه شهدای والامقام داشته باشد.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کرمانشاه در آخر برگزاری کارگاه آموزشی نویسندگی و نمایشنامه نویسی ویژه هنرمندان شاهد و ایثارگر، برگزاری میزگرد مطبوعاتی با عنوان ایثار اجتماعی و شهادت شهید(علی لندی)، برگزاری پویش فرهنگی «علم بر زمین نمی ماند» و نیز برگزاری مسابقه کتابخوانی «یاکریمی در قاب آسمان» و «حماسه لاله ها» را از دیگر کارهای این حوزه برشمرد.
منبع: كادو دونی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب