توسط نشر ورا انجام شد؛

چاپ كتابی درباره راه و رسم سامورایی بودن

چاپ كتابی درباره راه و رسم سامورایی بودن كادو دونی: كتاب پنج حلقه(طریقت جنگ آوری سامورایی ها) نوشته میاموتو موساشی با ترجمه حسین میرشكرایی توسط نشر ورا منتشر و راهی بازار نشر شد.



به گزارش كادو دونی به نقل از مهر، كتاب «پنج حلقه(طریقت جنگ آوری سامورایی ها)» نوشته میاموتو موساشی اخیرا با ترجمه حسین میرشكرایی توسط نشر ورا منتشر و راهی بازار نشر شده است.
این كتاب توسط ویكتور هریس به انگلیسی ترجمه شده و حسین میرشكرایی هم آن را از انگلیسی به فارسی ترجمه كرده است.
میاموتو موساشی نویسنده این كتاب، متولد سال ۱۵۸۴ میلادی در ژاپن است. زمان تولد او، ژاپن بیش از ۴ قرن نزاع و كشمكش را پشت سر می گذاشت و تلاش در بازیابی خویش داشت. موساشی در روزهایی زندگی می كرد كه ساموراییان بعنوان نخبگان جامعه ژاپن شناخته می شدند اما این ستایشی بیهوده بود چون آن ها اغلب، از اسباب و لوازم زندگی بی بهره بودند، نه كاخی از خود داشتند و نه قطعه زمینی. خیلی از سامورایی های رونین هم شمشیر خویش را زمین گذاشته و پیشه های دیگری را انتخاب كردند.
در چنین روزگاری برخی دیگر از سامورایی ها مانند نویسنده این كتاب، با گذر از مسیری پرمخاطره، به جستجوی روشنگری و شهود برخاسته و كمال مطلوب جنگاوری را در پیش گرفتند. دیگر جدال تن به تن با قصد انتقام یا آزمون شمشیر امری عادی بود و مكاتب شمشیرزنی چند برابر شدند. برپایه نوشته های موساشی، او زمانی به درك تدبیر نائل شد كه ۵۰ یا ۵۱ سال داست. در این سال، او و پسرخوانده اش ایوری، كودك بی خانمانی كه موساشی او را حین سفرهایش در استان دِوا پیدا كرده بود، در اوگورا ساكن شدند.
موساشی در ژاپن با نام «كِنسِی» شناخته می شد كه معنایش «قدیس شمشیر» است. گو رین نو شو یا همان كتاب پنج حلقه بر تمام آثار و متون تاریخی شمشیرزنی تقدم دارد و بین كتاب های هنرهای رزمی هم اثری بی بدیل است؛ چه از جهت پرداختن به تدبیرگری میدان نبرد و چه از نظر مبارزات رو در روی فردی.
كتاب پیش رو ۵ بخش اصلی دارد كه به ترتیب عبارت اند از: دفتر زمین، دفتر آب، دفتر آتش، دفتر باد، دفتر تهیا. پیش از این دفاتر مطالبی برای آشنایی بیشتر با این مكتب و مرام سامورایی درج شده كه دربرگیرنده عناوین «ژاپن در روزهای موساشی»، «كِندو»، «كندو و ذن»، «پیرامون زندگی میامو موساشی» و «دیباچه» می گردد.
طاقت جان در تدبیر، به دست گرفتن شمشیر بلند، برش سنگ ها و آتش، به كارگیری چسبندگی، زخم بر چهره زدن، دفع حمله سیلی وار، گذر از معبر، به دشمن بدل شدن، در هم ریختن تعادل، هراس افكنی، به آشوب كشانیدن، اندام صخره گون، رخنه در اعماق و... بعضی از مطالبی هستند كه در بخش های مختلف كتاب مطرح شده اند.
در قسمتی از این كتاب می خوانیم:
طرز ایستادن در تدبیر
هنگام ایستادن سر خویش را راست گیرید، نه به پایین آویزان باشد، نه رو به بالا و نه پیچ خورده. بر پیشانی و فضای میان دو چشم تان چروك نیاندازید. چشم های تان را نچرخانید و به آنها مجال باز و بسته شدن مدهید، بلكه قدری تنگ شان كنید. هم زمان با تولید این خصوصیت ها، خط بینی تان راست باشد با این احساس كه گویی سوراخ های بینی اندكی می سوزند. خطِ پشتِ گردن را راست نگه دارید: نیروی تان را بر پیشانی و بر رستن گاه مو جاری كنید و به همین سیاق از شانه ها به سراسر اندام تان انتقال دهید. هر دو شانه را پایین كشید و بی آنكه كفل ها به بیرون برآمده شوند، نیرو را بر روی پاها استقرار دهید، آن گونه كه از زانوها به سرانگشتان پا انتقال یابد. شكم تان را سفت كنید آن طور كه از ناحیه مفصل ران خم نشوید. شمشیر جانبی را بر كمرِ خویش و بر روی شكم تان جای دهید، به شكلی كه كمربندتان سست نباشد _ این را «بند كردن به داخل» می نامند.
در تمامی فرم های تدبیر، ضروری می باشد كه حالت ایستادنِ نبرد را در روزمره خود حفظ كنید. لازم است تا طرز ایستادنِ روزمره شما طریق ایستادن نبرد را شكل دهد. این را نیك بیاموزید.
این كتاب با ۱۰۸ صفحه، شمارگان ۵۰۰ نسخه و قیمت ۱۰ هزار تومان انتشار یافته است.

1396/12/12
23:39:32
5.0 / 5
5168
تگهای خبر: تولد , كتاب , گل
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۴
کادو

كادو دونی

فروش انواع کادو

kadodooni.ir - حقوق مادی و معنوی سایت كادو دونی محفوظ است