نشستی برای قصه زندگی ابن نفیس

نشستی برای قصه زندگی ابن نفیس کادو دونی: نشست نقد و بررسی «ابن نفیس و نسخه نویس» نوشته یوسف زیدان با ترجمه سیدحمیدرضا مهاجرانیبرگزار می شود.


به گزارش کادو دونی به نقل از ایسنا، نشست هفتگی شهر کتاب در روز سه شنبه ۲۶ دی، از ساعت ۱۶ به نقدوبررسی کتاب مورد اشاره اختصاص دارد که با حضور سیدمحمد بهشتی، سیدحمیدرضا مهاجرانی، علی اصغر محمدخانی و پیام تصویری خانم ریم ابوالخیر (استاد زبان و ادبیات فارسی دانشگاه عین الشمس قاهره) در مرکز فرهنگی شهر کتاب واقع در خیابان شهید بهشتی، خیابان شهید احمد قصیر (بخارست)، نبش کوچه سوم برگزار می گردد و ورود برای علاقه مندان آزاد است.
در معرفی این کتاب آمده است: «علاء الدین ابن نفیس» بعد از «ابن سینا» یکی از نامدارترین چهره ها در زمینه پزشکی و فلسفه جهان اسلام شمرده می شود و این داستان از زندگی او قصه نبرد داد با بیداد و استقامت فرزانگی در مقابل فرومایگی سیاست بازان قدرت طلب است. وی یک سینوهه، یک روسو و یک تولستوی است که هرچند با سکوتی پروقار شکنجه ها و آلام روحی وارده از جانب سلطان، خلیفه و فقیه جاه طلب را تاب می آورد، در حیات ناب خود رنج های مردمان زمانه اش را هم به بیان می کشد. علاء الدین در این قصه نماد روشنفکر و آزادی خواهی است که با تمام توان از آزادی مذاهب و اندیشه ها دفاع و با صدایی رسا کلام حق را در پیشگاه بی شکوه جابران بر زبان جاری می کند. در این داستان ما علاء الدین را کنار خود، با خود و در بین خود می بینیم. ابن نفیس همان مردی است که هشتاد سال عمر نکرد بلکه هشتاد سال حضوری داشت محکم در زمینه جهادی مقدس ضد دین فروشان و دنیاطلبانی که برای ساختن دنیای شان آخرت می فروشند و با اعمال دنیوی قصد آبادی آخرت شان را ندارند.
این قصه سومین اثر از سه گانه «پروفسور یوسف زیدان»، اندیشمند و رمان نویس نامدار مصری با عناوین «بندی قلعه بیداد، حاکم و دیوانه، ابن نفیس و نسخه نویس» است. این کتاب با ترجمه سیدحمیدرضا مهاجرانی و در نشر روزنه انتشار یافته است.




منبع:

1402/10/23
12:27:51
5.0 / 5
269
تگهای خبر: ادبیات , انتشار , تصویر , رمان
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۱
کادو

كادو دونی

فروش انواع کادو

kadodooni.ir - حقوق مادی و معنوی سایت كادو دونی محفوظ است