توسط انتشارات راه یار؛

سرباز روز نهم به چاپ بیست وسوم رسید

سرباز روز نهم به چاپ بیست وسوم رسید به گزارش کادو دونی، کتاب سرباز روز نهم نوشته محمدمهدی رحیمی، پریسا وزیرلو و فرزانه مردی توسط انتشارات راه یار به چاپ بیست وسوم رسید.



به گزارش کادو دونی به نقل از مهر، کتاب «سرباز روز نهم» نوشته محمدمهدی رحیمی، پریسا وزیرلو و فرزانه مردی اخیرا توسط انتشارات راه یار به چاپ بیست و سوم رسیده است. این کتاب زندگینامه جامع شهید مدافع حرم مصطفی صدرزاده است.
«سرباز روز نهم» حاصل زندگی مجاهدانه و خستگی ناپذیر شخصی است که می تواند در دوره حاضر، بی گمان الگویی دست یافتنی باشد. او که از سال ۱۳۹۲ با ده ها ترفند پایش را به سوریه باز می کند، ظرف دو سال از چهره های محبوب و مؤثر مدافعان حرم می شود؛ تا جایی که سردار شهید سلیمانی را به تمجید وامی دارد. در این کتاب تلاش کردیم شهید و زندگی اش را آن طور که می تواند در میدان زندگی اجتماعی مردم الگو شود، نشان دهیم و نه صرفا روایتی ماورایی و صرفا معنوی و احساسی از شهید ترسیم نماییم. شاید گشتی در زندگی نامه ها و خاطرات شهدا آن طور که نشر شده اند، ما را به این رهنمون کرد که: «ملموس و واقعی تصویر نماییم، نه دست نیافتنی!»
آنچه شهدا را الگو می کند، همه زندگی ایشان است. مصطفای شهید، زندگی فردی و خانوادگی شیرینی دارد که همین برای مخاطب خواندنی و لذت بخش خواهد بود؛ اما شقوق فرهنگی اجتماعی و اندیشه ای و حتی سیاسی زندگی ایشان، افقی را پیش روی مان باز می کند.
در این کتاب تلاش کردیم جامعه را آن طور که هست نشان دهیم؛ با همه خوبی ها و بدی هایش، با زیاد و کمش. به همین دلیل، کمی بیشتر از زندگی مصطفی را گفتیم؛ کمی نزدیک شدیم به محله اش، به ریشه هایش و به زمانه اش. حتما خاطرات سال ۸۸ برای مردم تلخ است؛ ولی نباید فراموش شود که مایه عبرت است.
از آن جهت که مصطفای شهید در همین جامعه زیسته و با همین مشکلات یا بیشترش جنگیده و بر بن بست هایش فائق آمده است، برای مخاطب شیرین و افق گشاست. در واقع، اساساً ما با روایت شهید و زمانه اش، هم نقد کرده ایم و هم راه نشان داده ایم؛ چه این که شهدا مسیر امنی هستند برای صلاح و اصلاح…»
استفاده از صوت های مختلف شهید که در موقعیت های مختلف ثبت شده هم از خصوصیت های این کتاب به شمار می رود؛ از سخنرانی شهید پیش از عملیات ها گرفته تا وقتی که برای دوستانش خاطره می گفته است. همینطور مصاحبه با برخی فرماندهان ایرانی جبهه مقاومت که شاید برای نخستین و آخرین بار فرصت گفتگو با ایشان فراهم گردید هم همچون مطالب خاص کتاب حاضر است. در قسمت های مختلف این کتاب، علاوه بر استفاده از تصاویر آرشیوی در رابطه با فعالیتهای مختلف شهید مصطفی صدرزاده، قسمتی از فیلمهای موجود هم به صورت QR کد درج شده است.
مصطفی صدرزاده که فرماندهی گردان عمار لشکر فاطمیون را برعهده داشت، اول آبان ۱۳۹۴ مصادف با تاسوعای حسینی در مبارزه با تروریست های تکفیری در حومه حلب به شهادت رسید و پیکر مطهرش در گلزار شهدای بهشت رضوان شهریار به خاک سپرده شد.
رهبر معظم انقلاب در تقریظی که مدتی پیش انتشار یافت، چنین نوشتند «پیش از این کتاب دیگری در شرح حال شهید صدرزاده خوانده ام، ولی ابعاد شخصیت محبوب و چندجانبه ی این شهید عزیز در این کتاب بیشتر بیان شده است. این چهره ی برجسته بی گمان یک الگو است برای جوانان امروز و فردا. اراده ی قوی، فهم درست، روحیه ی ایثار، شجاعت، خستگی ناپذیری، ادب، دلِ انباشته از محبت و صفا، و بسی دیگر از خصوصیات برجسته، قسمتهایی از شخصیت این جوان فداکار و انقلابی نسل های دوم و سوم انقلاب است. خواندن این کتاب برای من غبطه انگیز است. این گل های سرسبد به چه مقاماتی رسیدند، و من و امثال من چگونه در این راه، پای در گل ماندیم. سلام و صلوات خدا بر شهید مصطفی صدرزاده و همسر صبور و پدر و مادر ایثارگر او.»
در بخشی از این کتاب می خوانیم:
«اوایل اردیبهشت ۱۳۹۲ بود. در خبرها آمد که تکفیری ها مزار حجربن عدی را تخریب کرده اند. مصطفی تصمیم گرفت به سوریه برود. رفت سپاه قدس، ولی گفتند مدرک لیسانس و داشتن کارت پایان خدمت جز شرایط عضویت است. مصطفی هم که هیچ کدام را نداشت، به هر دری زد نشد.
ناامیدانه سر به مزار شهدای گمنام گذاشت و مدام می اظهار داشت: «تو رو به خدا کار منو راه بندازین، من باید برم.» وقتی که می دید التماس هایش بی فایده است، شروع می کرد به دادوبیدادکردن و شاخ وشانه کشیدن برای شهدا که آبرویتان را می برم. به شهدا اظهار داشت: «تاحالا هر کاری کردم، برای شما کردم. خواستم مقام شهدا رو بالا ببرم. اگه دست منو نگیرید و بهم کمک نکنید، میام اینجا داد می زنم و می گم اینا هیچ چیزی نمی دن؛ الکی اینجا نیاید.» بهش گفتم: «ان شاءالله هرچی به صلاحته همون می شه، غصه نخور.» اظهار داشت: «از خدا دیگه صلاح نمی خوام؛ سِلاح می خوام. دعا کن خدا به من سلاح بده.»
بعد هم به حاج آقابهرامی زنگ زد و اظهار داشت: «حاج آقا، این رفیق های شهیدت نامرد و بی معرفتن! دست ما رو نمی گیرن. می خوایم به عشق حضرت زینب (س) بریم جنگ. چرا هماهنگ نمی کنن؟»
چاپ بیست و سوم این کتاب با ۶۳۲ صفحه و قیمت ۲۰۰ هزار تومان عرضه شده است.

1402/08/17
07:54:36
5.0 / 5
259
تگهای خبر: انتشار , اهدا , تصویر , رمان
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۳
کادو

كادو دونی

فروش انواع کادو

kadodooni.ir - حقوق مادی و معنوی سایت كادو دونی محفوظ است