ساخت اسلحه در اسارت بعثی ها

ساخت اسلحه در اسارت بعثی ها كادو دونی: از همان زمان اسارت این روحیه را داشتم كه كارهای فنی و تعمیرات در حد امكانات انجام دهم و هركدام یكسری شغل هایی داشتیم و خودمان را مشغول كرده بودیم.



به گزارش کادو دونی به نقل از ایسنا، مهدی وطن خواهان، سال ۶۱ در عملیات رمضان، به اسارت نیروهای رژیم بعث درآمد و پس از تحمل سالهای سخت اسارت که در اردوگاه «موصل ۴» سپری شد، به وطن بازگشت. این آزاده در خاطراتی درباره مرحوم علی اکبر ابوترابی فرد بیان می کند: مرحوم ابوترابی تمام وقتش را صرف اسرا می کرد. از بامداد که در باز می شد تا چهار عصر ایشان در اردوگاه همیشه با یک نفر قدم می زد و اگر کسی مشکلی داشت یا فشاری متحمل می شد با ایشان درمیان می گذاشت. برخی از اسرا بواسطه ی اتفاقات تلخی که پیش می آمد آشفته می شدند و ایشان مدام بین اسرا بود، پای حرف ها می نشست و راهنمایی می کرد.

اما هرکدام یکسری شغل هایی داشتیم و خودمان را مشغول کرده بودیم. بنده زیاد حاج آقا ابوترابی را نمی دیدم و با ایشان مراوده ی چندانی نداشتم. مسئولیت تدارکات آسایشگاه، تعمیر توپ های پاره شده و کارهای فرهنگی و ورزشی مانند برگزاری فوتبال و والیبال را بر عهده داشتم.

یکی از کارهای ما در دوران اسارت شیرازه کردن کتاب بود. از همان زمان اسارت این روحیه را داشتم که کارهای فنی و تعمیرات در حد امکانات انجام دهم. صلیب سرخ چند توپ فوتبال با تکه های شش ضلعی برای ورزش آزاده ها به اردوگاه آورده بود که بعضاً با برخورد سیم خاردارها پاره می شدند و من با کمک تیغ اصلاح، تیوپ را از درون جلد چرم شش ضلعی اش خارج می کردم و با توپ هایی که سالم بودند ولی بدنه اشان فرسوده بودند تعویض می کردم. یکبار هم یک کتاب پاره شده بود که با دقت روش شیرازه شدن آنرا چشمی نگاه کردم و اهتمام کردم مشابه آن این کار انجام دهم و از آن پس کتاب های آسایشگاه را به همان شکل شیرازه می کردم.
اسلحه ژ3


منبع:

1399/09/11
13:29:04
5.0 / 5
924
تگهای خبر: فرهنگ , كتاب
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۴
کادو

كادو دونی

فروش انواع کادو

kadodooni.ir - حقوق مادی و معنوی سایت كادو دونی محفوظ است